parallax

BEHANDELING: ARTISTE BROWS

>  HOME  >  INSTITUTEBROWS  >  Artiste Brows

  • Prijs      :  € 600
  • Duur     :  2 uur

De techniek die we gebruiken voor artiste brows is dezelfde als voor ombre powderbrows. Het verschil bestaat er echter in dat we artiste brows nog meer opvullen en een super strakke outer line zetten, wat ervoor zorgt dat je wenkbrauwen nog strakker en voller ogen. Artiste brows geven de look van een mooie opgemaakte wenkbrauw, ombre powderbrows daarentegen ogen wat natuurlijker, omdat deze luchtiger worden gehouden. Door middel van een machine en een fijn naaldje dat met een bepaalde snelheid op en neer gaat in de eerste en tweede huidlaag, wordt een mooi resultaat behaald.

Het is een techniek waarbij we de wenkbrauwen een mooie vorm geven en voller laten lijken. Het is een semi-permanente behandeling, wat betekent dat na ongeveer 2 tot 3 jaar het resultaat vervaagd zal zijn. We raden aan om dan een touch-up behandeling in te plannen. Hierdoor is het mogelijk om de vorm en kleur jaarlijks te laten aanpassen, meegaand met de nieuwste wenkbrauwtrends.

Werkwijze

Voordat er wordt gestart met de behandeling, worden jouw wensen uitgebreid besproken en zal de styliste de hele procedure uitleggen. Ook het toestemmingsformulier zal met je doorgenomen worden. Daarna gaat zij over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdend met jouw wensen en de vorm van je gezicht. Pas nadat je tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen, zal de styliste starten met de behandeling. Tijdens de behandeling staan hygiëne en veiligheid op de eerste plaats, daarom volgen wij volledig de hygiënerichtlijnen voor tatoeëerders en piercers.

De behandeling duurt 2 uur en is vrijwel pijnloos. Binnen 6 à 8 weken dien je terug te komen voor een touch-up behandeling, die inbegrepen is in de prijs. 

Voordelen van Artiste Brows
  • Vorm en kleur volledig naar wens aan te passen
  • Tijdsbesparend
  • Volle en strakker ogende wenkbrauwen
  • Semi-permanent, wat je de mogelijkheid biedt om jaarlijks de vorm en/of kleur aan te passen
Verzorging
Voorzorg

Het zetten van permanente make-up brengt risico’s met zich mee. Zorg daarom dat je goed bent uitgerust en genoeg hebt gegeten. Stel de behandelaar op de hoogte van eventueel medicijngebruik, huidproblemen, allergieën, epilepsie en overgevoeligheidsreacties.

- Geen alcohol en drugs 24 uur voorafgaand aan de behandeling.
- Geen cafeïne (koffie, thee, cola of energydrinks) voor de behandeling.
- Geen zon/zonnebankkuur voor de behandeling.
- Geen bloedverdunnende medicijnen innemen 24 uur voorafgaand aan de behandeling (in overleg met je arts).
- Geen aspirine of ibuprofen innemen voorafgaand aan de behandeling.
- 2 paracetamols (500 mg) vlak voor de behandeling mogen WEL worden ingenomen.
- Geen corticosteroïdencrème of zalf ter plekke gebruiken voorafgaand aan de behandeling.

Nazorg

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Jouw styliste zal de nazorginstructies uitgebreid met je bespreken en zal je tips geven om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw prachtige, nieuwe wenkbrauwen.

De eerste 72 uur na de behandeling raden we je aan om je wenkbrauwen droog te houden en elke twee uur een dun laagje zalf aan te brengen. Bovendien adviseren we je ook om je wenkbrauwen tijdens de eerste nacht af te dekken met plasticfolie ter bescherming.

72 uur uur na de behandeling tot en met 7 dagen na de behandeling mag je jouw wenkbrauwen dagelijks voorzichtig wassen met een neutrale zeep. Het is nog steeds aangeraden om elke 2 uur een dun laagje zalf aan te brengen.

Na 4-6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen en is het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

Veelgestelde Vragen
Locatie

De behandeling gaat door in ons instituut te Kampenhout.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van exclusieve aanbiedingen,nieuwe behandelingen en producten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!* 

*(L’artiste du regard gebruikt jouw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid)