L'artiste Du Regard

BEHANDELING: FLUFFY BROWS

>  HOME  >  INSTITUTEBROWS  >  Fluffy Brows

  • Prijs      :  € 60,-
  • Duur     :  45 min

Fluffy brows (ook wel brow lift of brow lamination genoemd) is een nieuwe, innovatieve behandeling om wenkbrauwen de perfecte fluffy look te geven. Het resultaat zijn vollere, perfect gevormde en gelifte wenkbrauwen tot wel 2 maanden lang.

Wanneer je kiest voor de fluffy brows met tint, dan blijft de tint maximum 1 week op de huid en 3 weken op de haartjes. 

Voordelen van Fluffy Brows
  • Deze behandeling is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat vaak resulteert in een ‘rommelige’ look. De fluffy brow-behandeling temt zelfs de meest stugge wenkbrauwharen.
  • Het is na de behandeling nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen. Je kan je wenkbrauwen personaliseren naargelang de gewenste look voor die dag.
Verzorging

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Jouw styliste zal de nazorginstructies uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw prachtige, nieuwe wenkbrauwen.
De eerste 24 uur na de behandeling dien je water te vermijden, bovendien raden we je ook aan om alle mogelijke aanraking met je wenkbrauwen te vermijden, zo kan de intensieve keratine filler goed intrekken. 

Veelgestelde Vragen
Locatie

De behandeling gaat door in ons instituut te Kampenhout.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van exclusieve aanbiedingen,nieuwe behandelingen en producten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!* 

*(L’artiste du regard gebruikt jouw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid)