L'artiste Du Regard

BEHANDELING: HENNA BROWS

>  HOME  >  INSTITUTEBROWS  >  Henna Brows

Henna Brows

  • Prijs      :  € 45
  • Duur     :  1 uur
BOEK NU

Dit is één van de meeste milde en effectieve manieren om wenkbrauwen te verven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht, geverfd en netjes afgewerkt met wenkbrauwmake-up en highlighter. Het voordeel van henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden, zodat we prachtige, volle wenkbrauwen creëren.

De henna die wij gebruiken is zeer puur, dit wil zeggen dat er geen ammoniak, lood en schadelijke chemicaliën in zitten. De Perfect Brow Henna is tevens diervriendelijk en vrij van parabenen.

De henna is 6-8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype). 

Werkwijze

Voordat de behandeling begint, worden jouw wensen besproken en legt de styliste de mogelijkheden uit. Vervolgens gaat zij over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdend met jouw wensen en de vorm van jouw gezicht. Pas nadat je tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen, zal zij starten met het aanbrengen van de henna. Vervolgens worden jouw wenkbrauwen perfect geshaped en afgewerkt met make-up, zodat je met perfecte wenkbrauwen de deur uitstapt.

Deze behandeling duurt ongeveer 1 uur. 

Verzorging

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Jouw styliste zal de juiste nazorginstructies uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw prachtige, nieuwe wenkbrauwen.

De eerste 24 uur na de behandeling, dien je producten te vermijden die olie bevatten, alsook water en wenkbrauwmake-up. Hou er rekening mee dat veelvuldig gebruik van oliehoudende producten een invloed kan hebben op de houdbaarheid van de kleur. 

Veelgestelde Vragen
Locatie

De behandeling gaat door in ons instituut te Kampenhout.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van exclusieve aanbiedingen,nieuwe behandelingen en producten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!* 

*(L’artiste du regard gebruikt jouw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid)