L'artiste Du Regard

BEHANDELING: WAX, SHAPE, TRIM

>  HOME  >  INSTITUTEBROWS  >  Wax, Shape, Trim

  • Prijs      :  € 20
  • Duur     :  15 min

Wenkbrauwen zijn een ontzettend belangrijk onderdeel van ons gelaat, ze bepalen voor een groot deel de vorm van je gezicht. De manier waarop wenkbrauwen geshaped en gekleurd zijn, kan iemands uitdrukking volledig veranderen. Tijdens deze behandeling worden je wenkbrauwen perfect in model gebracht.

Waxen, shapen & trimmen, houdt het in vorm brengen van de wenkbrauwen in.

De add-ons, highlight, brow make-up en tint, zijn dus extra’s die je bovenop de basisformule ‘Wax, Shape en Trim’ kan nemen.

Highlight: Een highlighter, een make-upproduct, gaat de wenkbrauwen accentueren en oplichten op het wenkbrauwbot. Het effect van een highlight is onmiskenbaar, het zorgt voor een frisse look die je ogen laat stralen.

Brow make-up: Brow make-up houdt in dat je styliste de wenkbrauwen zal voorzien van make-up. Producten die we hiervoor gebruiken zijn: wenkbrauwpoeder, pomades, potlood, wenkbrauwgel of -soap, etc. We zorgen voor perfecte wenkbrauwen door de wenkbrauwmake-up aan te passen aan jouw noden en wensen.

Tint: Dit is een kleuring van je wenkbrauwen. We hebben hierin meerdere tinten, aangepast naar jouw haarkleur en wensen. Een tint blijft maximum 1 week op de huid en 3 weken op de haartjes.

Werkwijze

Voordat de styliste aanvangt met de behandeling, worden jouw wensen besproken en de verschillende mogelijkheden uitgelegd, rekening houdend met de vorm van je gezicht. Vervolgens worden jouw wenkbrauwen perfect geshaped en afgewerkt.

Afhankelijk van de add-ons die je kiest, kan de tijd die de behandeling in beslag neemt oplopen.

Voordelen van Wax, Shape, Trim
  • Perfect gevormde wenkbrauwen
  • Aangepast aan jouw wensen en de vorm van jouw gezicht
  • De behandeling wordt altijd uitgevoerd door ervaren stylisten
Veelgestelde Vragen
Locatie

De behandeling gaat door in ons instituut te Kampenhout.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van exclusieve aanbiedingen,nieuwe behandelingen en producten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!* 

*(L’artiste du regard gebruikt jouw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid)