Behandeling:  Microblading

>  HOME  >  INSTITUTEBROWS  >  Microblading

Microblading

  • Prijs      :  € 400,-
  • Duur     :  2 uur
BOEK NU

Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up voor de wenkbrauwen.

Met een blade/mesje met 18 steriele naaldjes in een manuele pen worden fijne haartjes gepigmenteerd met de haargroeirichting mee tussen de eerste en tweede huidlaag onder lokale huidverdoving. De microbladinghairstrokes-techniek is dan ook een speciale permanente make-up techniek die een mooie en "natuurlijke look" geeft aan uw wenkbrauwen. Er worden als het ware imitatiehaartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in, zodat uw wenkbrauwen er "net" even wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk.

Wilt u graag een iets meer permanente oplossing voor uw wenkbrauwen? Heeft u altijd al gedroomd van mooie, volle wenkbrauwen? Dan is een microblading behandeling zeker het overwegen waard.

Microblading is een nieuwe techniek waarbij wij door middel van hairstrokes de wenkbrauwen de perfecte, volle vorm kunnen geven, die er toch nog heel natuurlijk uit ziet. Het is een semi-permanente behandeling, wat betekent dat na ongeveer 1,5 jaar de hairstrokes niet meer zichtbaar zijn. Dit laat toe dat de vorm en kleur jaarlijks aangepast kunnen worden, mee gaand met de wenkbrauw trends.

Werkwijze

Voordat de behandeling begint worden uw wensen uitgebreid besproken en zal de styliste de hele procedure van de behandeling uitleggen. Daarna gaat zij over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdende met uw wensen en de vorm van uw gezicht. Pas nadat u tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen zal zij starten met de effectieve behandeling. Tijdens de behandeling staan hygiëne en veiligheid op de eerste plaats, daarom volgen wij volledig de GGD richtlijnen.

De behandeling duurt 2 tot 2,5 uur en is vrijwel pijnloos. Binnen 6 weken dient u terug te komen voor een touch-up behandeling (inbegrepen in de prijs).

Voordelen van microblading
  • Vorm en kleur volledig naar wens aan te passen
  • Tijdbesparend
  • Natuurlijke look door de hairstrokes die op echte haren lijken
  • Semi-permanent, wat u de mogelijkheid biedt om jaarlijks de vorm en/of kleur aan te passen
Verzorging

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Uw styliste zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met u bespreken en u alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw prachtige nieuwe wenkbrauwen.

De eerste 72 uur na de behandeling dient u de wenkbrauwen droog te houden en vooral de eerste nacht af te dekken met plasticfolie ter bescherming. Ook dient u elke 2 uur een dun laagje vaseline aan te brengen.

Na 72 uur, tot en met 7 dagen na de behandeling mag u de wenkbrauwen dagelijks voorzichtig wassen met een neutrale zeep en nog steeds elke 2 uur een dun laagje vaseline aanbrengen.

Na 4-6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen en is het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

Veelgestelde Vragen
Is microblading voor iedereen geschikt?
Doet de behandeling pijn?
Op vakantie na de behandeling?
Locatie

De opleiding gaat door in ons instituut te Kampenhout.