parallax

Behandelingen: Brows

> HOME > BEHANDELINGEN > BROWS

Microblading


Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up voor wenkbrauwen. Met een blade/mesje met steriele naaldjes in een manuele pen worden fijne haartjes gepigmenteerd met de haargroeirichting mee tussen de eerste en tweede huidlaag. De microbladinghairstrokes-techniek is dan ook een speciale permanente make-up techniek die een mooie en natuurlijke look geeft aan jouw wenkbrauwen. Er worden als het ware imitatiehaartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in. Dit zorgt ervoor dat jouw wenkbrauwen mooier worden van vorm en kleur, maar er toch heel natuurlijk blijven uitzien.

Microblading is een nieuwe techniek waarbij wij door middel van hairstrokes wenkbrauwen een perfecte, volle vorm geven, die er heel natuurlijk uitziet. Het is een semi-permanente behandeling, wat betekent dat de hairstrokes niet meer zichtbaar zijn na ongeveer 1,5 tot 2 jaar. Hierdoor kan de vorm en kleur jaarlijks worden aangepast, meegaand met de nieuwste wenkbrauwtrends.

Meer informatie

 

  •  Duur               :  2 uur
  •   Prijs               :  400 euro
  •   Locatie           :  L'artiste Du Regard - Institute
BOEK NU

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van exclusieve aanbiedingen,nieuwe behandelingen en producten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!* 

*(L’artiste du regard gebruikt jouw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid)