L'artiste Du Regard

Online Live E-learning

>  HOME  >  OPLEIDINGEN  >  Online Live e-learning

Bij L’artiste du regard hebben we iets nieuw en uniek ontwikkeld, zodat jij in no-time je klanten kan verrassen met één van jouw nieuwe specialisaties.
Onze live e-learning is een online privé training die je kan volgen vanuit je eigen vertrouwde omgeving. De e-learnings zijn 1 op 1 en je hebt dus de volledige aandacht van onze trainster.

  • Online training, wanneer jij wil en zin hebt
  • 1 op 1, met de volledige aandacht van onze trainster

Online aanbod

Brow lamination

€ 249

Lash Volume Lift

€ 249

Russian Volume

€ 295

Allround Browstyling

€ 495

Brow henna

€ 295

Inclusief persoonlijke Q&A!
Prijzen zijn exclusief BTW

De online live e-learning is een unieke manier om in je eigen tijd, wanneer jij wil en zin hebt, je bij te scholen en zelfs een certificaat te behalen.
Onze private online training is identiek aan onze gebruikelijke live training. Het enige verschil is het praktijkgedeelte op een model dat aan je wordt gepresenteerd d.m.v. een close-up demo.

De theorie van de training ontvang je in de vorm van een online presentatie waarbij onze trainster live aanwezig is. Zij doorloopt samen met jou de complete theorie.
Tijdens deze private training sta je uiteraard in direct contact met onze trainster, zodat je al jouw vragen onmiddellijk kan stellen. 

StartersKit

Tijdens het inboeken van jouw training kies je de door jou gewenste datum en tijd. Tijdens deze tijden is er een live trainster aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Je krijgt dus één op één begeleiding. Je ontvangt je persoonlijke Zoom-link op het moment dat je live gaat met je trainster. Bovendien sturen wij je een pakket met daarin een starterkit en een theorieboekje.

Certificaat

Je ontvangt een certificaat van deelname en na het insturen van maximaal 5 verschillende resultaatfoto’s ontvang je het officiële L’artiste du Regard certificaat ter bevestiging van je bekwaamheid. Het certificaat sturen wij je toe per post.

Service

Praktijkervaring en feedback zijn essentiële onderdelen, daarom bieden wij je na de training een additionele service:

  • Onze online coach Laurence staat 12 maanden tot je beschikking voor feedback en advies. Je kan al je werk mailen naar hello@lartisteduregard.com.
  • Wil jij na je training en praktijkervaring van minimaal 5 modellen alsnog langskomen met een model om live feedback te ontvangen? Dan kan dat voor slechts € 99 excl. BTW.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van exclusieve aanbiedingen,nieuwe behandelingen en producten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!* 

*(L’artiste du regard gebruikt jouw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid)