parallax

OPLEIDING: ALLROUND BROW LAMINATION

>  HOME  >  OPLEIDINGEN  >  Allround Brow Lamination

Brow Lamination, ook wel Brow Lift of Fluffy Brows genoemd, is een nieuwe, innovatieve behandeling om wenkbrauwen de perfecte vorm te geven. Wij zijn er dan ook trots op dat wij als een van de eerste opleidingsinstituten in België deze behandeling en training aanbieden.

Het resultaat van deze indrukwekkende behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen en dat tot wel twee maanden lang. Brow Lamination is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige’ look. Brow Lamination temt zelfs de meest stugge wenkbrauwharen.

Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen, het resultaat blijft dus te personaliseren naargelang de gewenste look voor die dag.

De gehele behandeling duurt slecht 30 minuten, inclusief shapen/waxen en tinting 45-60 minuten.

Vereiste kennis om met Brow Lamination te kunnen starten:
- Kennis van wenkbrauwen shapen (harsen, epileren of threaden)
- Kennis van wenkbrauwen verven (traditionele verf en/of Henna)

Heb je nog niet genoeg ervaring met de bovengenoemde technieken?

Dan is deze Allround Brow Lamination Training perfect op jouw maat gemaakt. Tijdens deze complete dagtraining bestaat het ochtendgedeelte uit de Brow Styling training, wat je de nodige kennis en vaardigheden leert om in het middaggedeelte aan de slag te gaan met de Brow Lamination Training. 

  • Training van een volledige dag (7.5 uur)
  • De prijs is inclusief productgebruik van Perfect Eyelash tijdens de training

Kosten:  € 495

Kosten zijn exclusief BTW en inclusief starterskit (t.w.v. € 296)

Zoals je gewend bent, bieden wij een complete, professionele cursus aan om de Brow Lamination behandeling te leren, uiteraard altijd gegeven door ervaren en gecertificeerde trainsters. Tijdens de Brow Lamination Training leer je:

- Producten, tools en benodigdheden
- Hygiëne en veiligheid
- Contra-indicaties
- Correcte Brow Lamination technieken
- Brow Lamination in combinatie met andere wenkbrauwbehandelingen
- Sales tips
- Nazorg

Model

Je dient normaal zelf voor 2 modellen te zorgen. Eentje voor tijdens de ochtendsessie (Browstyling) en eentje voor tijdens de namiddagsessie (Brow lamination).

Indien je wenst dat wij een model/modellen voorzien, is dit mogelijk, maar dan dien je ons hiervan tijdig op de hoogte te brengen.

Als service biedt L’artiste du regard voor jou de mogelijkheid om een model/modellen te regelen voor jouw training. We verwachten jouw aanvraag minimaal 7 werkdagen voor aanvang van jouw training. Wij kunnen je niet 100% de garantie bieden dat het regelen van een model/modellen lukt, hiervoor dragen wij dan ook geen eindverantwoordelijkheid. Wij verwijzen je hiervoor naar de Algemene Voorwaarden

Locatie

Indien je dit wenst, kan de training ook op jouw eigen locatie plaatsvinden. Hiervoor wordt een meerprijs aangerekend van € 99 + reiskosten van € 0,35/km. Dit kan vanaf 2 cursisten.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van exclusieve aanbiedingen,nieuwe behandelingen en producten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!* 

*(L’artiste du regard gebruikt jouw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid)