parallax

OPLEIDING: ALLROUND BROWSTYLING - Browstyling + Henna Brows

>  HOME  >  OPLEIDINGEN  >  Allround Browstyling

Wil je leren hoe je perfecte wenkbrauwen kan creëren? Dan is dit de ultieme training voor jou! Tijdens de Allround Browstyling training leer je wenkbrauwen te shapen en te modelleren om zo bij iedere klant perfecte wenkbrauwen te creëren. Deze training is interessant en leerrijk voor elke styliste, ongeacht het ervaringsniveau op het gebied van wenkbrauwen.

  • Training van een volledige dag (7.5 uur)
  • De prijs is inclusief productgebruik van Perfect Eyelash tijdens de training

Kosten:  € 495

Kosten zijn exclusief BTW en inclusief starterskit (t.w.v. € 296)

We hebben de kennis, tips & tricks en ervaringen van al onze 20 trainsters gebundeld om zo deze ultieme Browstyling Training te ontwikkelen.

Wat te verwachten:
- Verschillende technieken om te shapen en stylen
- Een grondige theoretische basis van de ideale wenkbrauwvorm voor elk type gezicht
- Perfecte kleurbepaling voor elk huid- en haartype
- Verschillende hars- en epileer technieken zoals waxen, epileren en threaden (epileren met touw)
- De beste manier om de Perfect Brow Henna te gebruiken
- Hoe de finishing touch te creëren met wenkbrauwmake-up
- Heel veel tips en tricks
- Sales tips over hoe jouw klanten thuis nog meer van hun wenkbrauwen kunnen genieten en je de omzet van je salon kan verhogen

De Allround Browstyling training is een intensieve training van een dag waarin wij theorie, demonstraties en praktijk combineren.

Na het succesvol afronden van deze training ontvangt je niet één, maar twee certificaten: Perfect Brow Henna Stylist en Allround Browstylist.

Wij willen je hierna graag nog meer helpen in je ontwikkeling tot de beste Browstylist, net zoals we doen met onze eigen stylisten en trainsters. Daarom ontvang je tot 6 maanden na de training, gratis en ongelimiteerd feedback op je werk van onze trainsters via mail.

Model

Je dient normaal zelf voor 2 modellen te zorgen. Eentje voor tijdens de ochtendsessie en eentje voor tijdens de namiddagsessie.

Indien je wenst dat wij een model/modellen voorzien, is dit mogelijk, maar dan dien je ons hiervan tijdig op de hoogte te brengen.

Als service biedt L’artiste du regard voor jou de mogelijkheid om een model/modellen te regelen voor jouw training. We verwachten jouw aanvraag minimaal 7 werkdagen voor aanvang van jouw training. Wij kunnen je niet 100% de garantie bieden dat het regelen van een model/modellen lukt, hiervoor dragen wij dan ook geen eindverantwoordelijkheid. Wij verwijzen je hiervoor naar de Algemene Voorwaarden

Locatie

Indien je dit wenst, kan de training ook op jouw eigen locatie plaatsvinden. Hiervoor wordt een meerprijs aangerekend van € 99 + reiskosten van € 0,35/km. Dit kan vanaf 2 cursisten.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van exclusieve aanbiedingen,nieuwe behandelingen en producten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!* 

*(L’artiste du regard gebruikt jouw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid)