parallax

OPLEIDING: BROW HENNA

>  HOME  >  OPLEIDINGEN  >  Brow Henna

Wil je op een effectieve manier wenkbrauwen leren verven? Volg dan onze cursus Brow Henna. Lees hieronder meer over het aanbod en schrijf je vandaag nog in!

We hebben de kennis, tips, tricks en ervaringen van al onze 20 trainers gebundeld om zo deze ultieme Browstyling Training te ontwikkelen.

Wat te verwachten:  
- De beste manier om de Perfect Brow Henna te gebruiken
- Je leert de perfecte finishing touch te creëren met wenkbrauwmake-up
- Heel veel tips en tricks
- Sales tips over hoe uw klanten thuis nog meer van hun wenkbrauwen kunnen genieten en u de omzet in uw salon kan verhogen

  • Training van een halve dag (4 uur)
  • De prijs is inclusief productgebruik van Perfect Eyelash tijdens de training
  • Je dient een certificaat voor de Brow Styling opleiding of gelijkaardige training te kunnen voorleggen alvorens te mogen deelnemen

Kosten:  € 295

Kosten zijn exclusief BTW en inclusief starterskit (t.w.v. € 177)

Een exclusieve Brow Henna training

De Perfect Brow Henna is één van de meest milde en effectieve manieren om wenkbrauwen te verven.
Om je alle ins en outs van onze Perfect Brow Henna te leren, bieden wij je een exclusieve training. Tijdens deze opleiding zal de trainster het product en de behandeling uitleggen en voer je deze behandeling ook volledig uit op een model. Ook ontvang je een bijbehorend theorieboekje met al de informatie die je nodig hebt over de behandeling.

Inhoud van de Brow Henna cursus

Onze cursus vindt in de namiddag plaats. De trainster van L'artiste du regard behandelt tijdens dit dagdeel verschillende, relevante onderwerpen. Zo verdiep jij je in de theorie en lopen we de behandeling stap voor stap met je door. Vervolgens kun je naar hartenlust oefenen op jouw model. Tot slot geven wij je advies over de te gebruiken producten, wenkbrauwmake-up en mogelijke klantvragen. Na het afronden van deze cursus, ben je in staat om de behandeling zelf uit te voeren.

Inclusief uitgebreide starterskit

Tijdens de cursus Brow Henna werk je met verschillende producten. Om te voorkomen dat je dit als cursist allemaal zelf moet aankopen, ontvang je van ons een uitgebreide starterskit. Hierin vind je o.a. 6 Henna pigmenten, een tintremover en rozenwater. Er zitten ook verschillende instrumenten in, zoals: penselen, microbrushes en meng scoops. Zo ben je goed op onze cursus Brow Henna voorbereid.

Let wel: heb jij je ingeschreven voor deze opleiding? Neem dan op de dag zelf de volgende producten mee: een pincet, een schaartje en brow mapping instrumenten. 

Na de cursus Brow Henna

Heb je de cursus succesvol afgerond? Dan ontvang je van ons een certificaat als bewijs van je deelname. De ideale manier om je klanten te laten zien dat je de kwaliteiten van een specialiste in huis hebt.

Heb je na de cursus nog vragen? Lees dan het bijgeleverde theorieboek. Daarnaast kan je zes maanden lang gebruik maken van onze online coaching. Onze cursus Brow Henna is de investering meer dan waard. 

De meest effectieve manier

De henna die wij tijdens onze cursus gebruiken voor het verven van wenkbrauwen is van de puurste vorm, dit wil zeggen: geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën. De Perfect Brow Henna is tevens Cruelty Free en vrij van parabenen. Dit alles, plus het feit dat er geen gebruik gemaakt wordt van een Oxidant-ontwikkelaar, maakt de Perfect Brow Henna één van de meeste milde en effectieve manieren om wenkbrauwen te verven.

Toelatingseisen voor de cursus Brow Henna

Om prachtige resultaten te behalen met wenkbrauwhenna, is het enorm belangrijk dat de wenkbrauwen perfect symmetrisch getekend en geshaped zijn. Indien je nog geen (of weinig) ervaring hebt met het shapen van wenkbrauwen, raden wij je aan om de Allround Browstyling training te volgen. De Brow Henna wordt uitgebreid getraind tijdens deze training, het is dus niet noodzakelijk om naar de Brow Henna cursus te komen als je de Allround Browstyling training aangekocht/gevolgd hebt.

Heb je wel ervaring met het tekenen en shapen van wenkbrauwen? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze cursus Brows Henna! 

Model

Je dient normaal zelf voor een model te zorgen.

Indien je wenst dat wij een model voorzien, is dit mogelijk, maar dan dien je ons hiervan tijdig op de hoogte te brengen.
Als service biedt L’artiste du regard voor jou de mogelijkheid om een model/modellen te regelen voor jouw training. We verwachten jouw aanvraag minimaal 7 werkdagen voor aanvang van jouw training. Wij kunnen je niet 100% de garantie bieden dat het regelen van een model/modellen lukt, hiervoor dragen wij dan ook geen eindverantwoordelijkheid. Wij verwijzen je hiervoor naar de Algemene Voorwaarden

Locatie

Indien je dit wenst, kan de training ook op jouw eigen locatie plaatsvinden. Hiervoor wordt een meerprijs aangerekend van € 99 + reiskosten van € 0,35/km. Dit kan vanaf 2 cursisten.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van exclusieve aanbiedingen,nieuwe behandelingen en producten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!* 

*(L’artiste du regard gebruikt jouw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid)