parallax

OPLEIDING: BROW LAMINATION

>  HOME  >  OPLEIDINGEN  >  Brow Lamination

Brow Lamination, ook wel Brow Lift of Fluffy Brows genoemd, is een nieuwe, innovatieve behandeling om wenkbrauwen de perfecte vorm te geven. Wij zijn er dan ook trots op dat wij als een van de eerste opleidingsinstituten in België deze behandeling en training aanbieden.

Het resultaat van deze indrukwekkende behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen en dat tot wel twee maanden lang. Brow Lamination is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige’ look. Brow Lamination temt zelfs de meest stugge wenkbrauwharen.

Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen, het resultaat blijft dus te personaliseren naargelang de gewenste look voor die dag.

De gehele behandeling duurt slecht 30 minuten, inclusief shapen/waxen en tinting 45-60 minuten. 

  • Training van een halve dag (4 uur)
  • De prijs is inclusief productgebruik van Perfect Eyelash tijdens de training
  • Je dient een certificaat voor de Browstyling opleiding of gelijkaardige kennis (shapen (harsen, epileren, threaden) en verven (traditionele verf en/of Henna) te kunnen voorleggen alvorens te mogen deelnemen

Kosten:  € 249

Kosten zijn exclusief BTW en inclusief starterskit (t.w.v. €126.99)

BOEK NU

Zoals je gewend bent, bieden wij een complete, professionele cursus aan om de Brow Lamination behandeling te leren, uiteraard altijd gegeven door ervaren en gecertificeerde trainsters. Tijdens de Brow Lamination Training leer je:

- Producten, tools en benodigdheden
- Hygiëne en veiligheid
- Contra-indicaties
- Correcte Brow Lamination technieken
- Brow Lamination in combinatie met andere wenkbrauwbehandelingen
 -Sales tips
- Nazorg

Vereiste kennis om met Brow Lamination te kunnen starten:
- Kennis van wenkbrauwen shapen (harsen, epileren of threaden)
- Kennis van wenkbrauwen verven (traditionele verf en/of henna) 

Model

Je dient normaal zelf voor een model te zorgen.

Indien je wenst dat wij een model voorzien, is dit mogelijk, maar dan dien je ons hiervan tijdig op de hoogte te brengen.

Als service biedt L’artiste du regard voor jou de mogelijkheid om een model/modellen te regelen voor jouw training. We verwachten jouw aanvraag minimaal 7 werkdagen voor aanvang van jouw training. Wij kunnen je niet 100% de garantie bieden dat het regelen van een model/modellen lukt, hiervoor dragen wij dan ook geen eindverantwoordelijkheid. Wij verwijzen je hiervoor naar de Algemene Voorwaarden

Locatie

Indien je dit wenst, kan de training ook op jouw eigen locatie plaatsvinden. Hiervoor wordt een meerprijs aangerekend van € 99 + reiskosten van € 0,35/km. Dit kan vanaf 2 cursisten.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van exclusieve aanbiedingen,nieuwe behandelingen en producten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!* 

*(L’artiste du regard gebruikt jouw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid)