L'artiste Du Regard

Opleiding: Allround Lash & Brow Artist

>  HOME  >  OPLEIDINGEN  >  Allround Lash & Brow Artist

Is het jouw droom om een succesvolle carrière te starten als Lash & Brow Artist? Dan is er het extra voordelige Allround Lash & Brow Artist opleidingspakket waar je kan voor kiezen!

We hebben opgemerkt dat veel van onze cursisten meerdere trainingen na elkaar bij ons volgen. Het wimper- en wenkbrauwvak is immers enorm verslavend, eens je ermee start, weet je niet van ophouden! Bovendien is deze sector nog steeds in volle opmars en met de juiste opleidingen en toewijding kan je een succesvolle carrière starten. Dit motiveerde ons om een extra voordelig opleidingspakket aan te bieden met alle essentiële trainingen om jou succesvol te laten starten als wimper- en wenkbrauw styliste. 

Het Allround Lash & Brow Artist Pakket omvat maar liefst 5 complete trainingen, namelijk:

5 complete trainingen
  • One by One Training
  • Lash Volume Lift Training
  • Brow Styling Training
  • Brow Henna Training
  • Brow Lamination

Bij elk van de vijf trainingen zit een compleet startpakket inbegrepen.

KOSTEN:  € 1199

* kosten zijn exclusief BTW en inclusief starterskit voor elke training

KOOP NU

Deze trainingen volg je afzonderlijk van elkaar. De data kan je terugvinden op onze website en vervolgens inplannen, dit geeft jou ultieme keuzevrijheid.
Kom je er niet uit met de beschikbare data? Contacteer ons en dan vinden we vast een geschikte datum voor jou! Het is belangrijk dat je de 5 trainingen binnen de 3 maanden volgt.

Het is niet mogelijk om het Allround Lash & Brow Artist pakket om te boeken als er al losse trainingen, die deel uitmaken van het pakket, eerder zijn geboekt en/of gevolgd.

Wij gaan altijd voor kwaliteit en bieden jou daarom de garantie om tot 12 maanden na het volgen van de trainingen kosteloos terug te komen voor eventuele nascholing. Dit is de ultieme kwaliteitsgarantie voor jouw onderneming.

Dit volledige pakket kan je aankopen aan een exclusieve voordeelprijs van € 1199 excl. BTW, dit is een korting van maar liefst € 284! Bovendien is het ook mogelijk om dit, volledig kosteloos, in twee termijnen te betalen. Je betaalt de eerste helft bij het reserveren van de trainingen en de tweede helft bij de laatste training. Denk eraan om jouw trainingen op tijd in te boeken, de betaling van de tweede termijn dient namelijk voldaan te worden binnen de 3 maanden na jouw aanmelding.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van exclusieve aanbiedingen,nieuwe behandelingen en producten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!* 

*(L’artiste du regard gebruikt jouw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid)