parallax

OPLEIDING: LASH VOLUME LIFT

>  HOME  >  OPLEIDINGEN  >  Lash Volume Lift

Tijdens de opleiding Lash Volume Lift leer je alles over deze unieke methode om natuurlijke wimpers te liften, krullen en meer volume te geven. Je leert de theorie, krijgt uitleg over de producten en oefent op een model.

De behandeling is geschikt voor iedere wimpersoort en -lengte en maakt gebruik van siliconen pads. Wimperlifting door middel van siliconen pads is niet schadelijk voor de wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. 

  • Training van een halve dag (4 uur)
  • De prijs is inclusief productgebruik van Perfect Eyelash tijdens de training

Kosten:  € 249

GRATIS training wimpers verven (t.w.v. € 49.95)

Kosten zijn exclusief BTW en inclusief starterskit (t.w.v. € 139, gemiddeld 15 behandelingen)

Model

Je dient normaal zelf voor een model te zorgen.

Indien je wenst dat wij een model voorzien, is dit mogelijk, maar dan dien je ons hiervan tijdig op de hoogte te brengen.

Als service biedt L’artiste du regard voor jou de mogelijkheid om een model/modellen te regelen voor jouw training. We verwachten jouw aanvraag minimaal 7 werkdagen voor aanvang van jouw training. Wij kunnen je niet 100% de garantie bieden dat het regelen van een model/modellen lukt, hiervoor dragen wij dan ook geen eindverantwoordelijkheid. Wij verwijzen je hiervoor naar de Algemene Voorwaarden

Locatie

Indien je dit wenst, kan de training ook op jouw eigen locatie plaatsvinden. Hiervoor wordt een meerprijs aangerekend van € 99 + reiskosten van € 0,35/km. Dit kan vanaf 2 cursisten.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van exclusieve aanbiedingen,nieuwe behandelingen en producten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!* 

*(L’artiste du regard gebruikt jouw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid)