parallax

OPLEIDING: LASH VOLUME LIFT - MASTERCLASS

>  HOME  >  OPLEIDINGEN  >  Lash Volume Lift Masterclass

Heb je al een certificaat in handen van de Lash Volume Lift behandeling en wil je jouw skills nog meer perfectioneren? Dan is deze masterclass de juiste keuze voor jou!

Deze Masterclass wordt gegeven door prijswinnende stylisten en wordt volledig aan jouw noden en wensen aangepast. Denk bijvoorbeeld aan perfecte plaatsing van de pads, plaatsen van de wimpers op de pad en de perfecte inwerktijden van de lotions bepalen. Onze trainster deelt alle tips & tricks met jou!

De Lash Volume Lift Masterclass is uitsluitend voor ervaren wimperstylisten. Je dient een certificaat van de Lash Volume Lift opleiding voor te leggen alvorens te mogen deelnemen aan de masterclass. 

  • Training van een halve dag (3 uur)
  • De prijs is inclusief productgebruik van Perfect Eyelash tijdens de training
  • Je dient een certificaat voor de Lash Volume Lift opleiding te kunnen voorleggen alvorens te mogen deelnemen

Kosten:  € 99,95

Kosten zijn exclusief BTW

Model

Je dient normaal zelf voor een model te zorgen.

Indien je wenst dat wij een model voorzien, is dit mogelijk, maar dan dien je ons hiervan tijdig op de hoogte te brengen.

Als service biedt L’artiste du regard voor jou de mogelijkheid om een model/modellen te regelen voor jouw training. We verwachten jouw aanvraag minimaal 7 werkdagen voor aanvang van jouw training. Wij kunnen je niet 100% de garantie bieden dat het regelen van een model/modellen lukt, hiervoor dragen wij dan ook geen eindverantwoordelijkheid. Wij verwijzen je hiervoor naar de Algemene Voorwaarden

Locatie

Indien je dit wenst, kan de training ook op jouw eigen locatie plaatsvinden. Hiervoor wordt een meerprijs aangerekend van € 99 + reiskosten van € 0,35/km. Dit kan vanaf 2 cursisten.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van exclusieve aanbiedingen,nieuwe behandelingen en producten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!* 

*(L’artiste du regard gebruikt jouw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid)