parallax

OPLEIDING: MICROBLADING - MASTERCLASS

>  HOME  >  OPLEIDINGEN  >  Microblading Masterclass

Beschik je al over ervaring in Microblading en wil je leren hoe je een mooie shading kan creëeren of wil je nog beter worden in het maken van nog strakkere of dunnere strokes? Dan is deze Masterclass perfect voor jou!

Tijdens deze Masterclass streven we naar de absolute perfectie in Microblading. Je kan hierbij denken aan het perfect voortekenen van de wenkbrauwen, rekening houden met verschillende gezichtsvormen, symmetrie, haarfijne strokes, shading, perfectie qua symmetrie, cover PMU … Je bepaalt zelf waar je op wil focussen tijdens deze masterclass, kies je voor de perfectie in strokes of in het schaduweffect? Onze ervaren trainsters begeleiden je hierin tijdens de praktijk. Deze intensieve, praktijkgerichte masterclass is een must voor iedereen die haar techniek wilt perfectioneren. 

  • Training van een halve dag (4 uur)
  • De prijs is inclusief productgebruik van Perfect Eyelash tijdens de training
  • Je dient een certificaat voor de Microblading opleiding te kunnen voorleggen alvorens te mogen deelnemen

Kosten:  € 395

Kosten zijn exclusief BTW

Model

Je dient normaal zelf voor een model te zorgen.

Indien je wenst dat wij een model voorzien, is dit mogelijk, maar dan dien je ons hiervan tijdig op de hoogte te brengen.

Als service biedt L’artiste du regard voor jou de mogelijkheid om een model/modellen te regelen voor jouw training. We verwachten jouw aanvraag minimaal 7 werkdagen voor aanvang van jouw training. Wij kunnen je niet 100% de garantie bieden dat het regelen van een model/modellen lukt, hiervoor dragen wij dan ook geen eindverantwoordelijkheid. Wij verwijzen je hiervoor naar de Algemene Voorwaarden

Locatie

Indien je dit wenst, kan de training ook op jouw eigen locatie plaatsvinden. Hiervoor wordt een meerprijs aangerekend van € 99 + reiskosten van € 0,35/km.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van exclusieve aanbiedingen,nieuwe behandelingen en producten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!* 

*(L’artiste du regard gebruikt jouw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid)