parallax

OPLEIDING: OMBRÉ POWDER BROWS

>  HOME  >  OPLEIDINGEN  >  Ombré Powder Brows

Wil jij de powderbrow techniek graag leren? Wij hebben de perfecte opleiding voor Powder Brows ontwikkeld. Schrijf je vandaag nog in!

Wat zijn Powder Brows?
Powder Brows zijn een van de mogelijkheden als je op zoek bent naar PMU brows. Bij de behandeling Powder Brows worden wenkbrauwen volledig ingeschaduwd. Met deze techniek wordt op een heel subtiele wijze pigment aangebracht, waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met poeder hebt ingekleurd.

De pigmenten worden niet erg diep in de huid aangebracht en daarom is dit een vorm van semi-permanente make-up. De kleur vervaagt langzaam na één tot drie jaar, vanwege de celvernieuwing van het lichaam. Dit is een belangrijk verschil met het tatoeëren van wenkbrauwen, hierbij verdwijnen de pigmenten niet, omdat je bij tatoeëren veel dieper in de huid gaat. 

  • Training van 2 volledige dagen (2x 8 uur) en 1 terugkomdag (4 uur)
  • De prijs is inclusief productgebruik van Perfect Eyelash tijdens de training

Kosten: 
€ 2395  excl. machine
€ 3000  incl. MACHINE

Kosten zijn exclusief BTW en inclusief starterskit (t.w.v. € 320)

BOEK TRAININGBOEK TERUGKOMDAG
Model

Je dient normaal zelf voor modellen te zorgen.

Indien je wenst dat wij een model/modellen voorzien, is dit mogelijk, maar dan dien je ons hiervan tijdig op de hoogte te brengen.

Als service biedt L’artiste du regard voor jou dan de mogelijkheid om model/modellen te regelen voor jouw training. We verwachten jouw aanvraag minimaal 7 werkdagen voor aanvang van jouw training. Wij kunnen je niet 100% de garantie bieden dat het regelen van een model/modellen lukt, hiervoor dragen wij dan ook geen eindverantwoordelijkheid. Wij verwijzen je hiervoor naar de Algemene Voorwaarden

Wat KAN je verwachten?

De cursus Ombré Powder Brows duurt 3 dagen. Deze training is ideaal voor starters. Je leert namelijk alle informatie omtrent semi-permanente make-up en je leert de Ombré Powder Brows techniek toe te passen. Tijdens onze Ombré Powder Brows cursus krijg je alle informatie die je nodig hebt. Je ontvangt ook een starterspakket waarmee je jouw eerste 15 tot 25 klanten kan behandelen.

De eerste twee dagen van de Ombré Powder Brows cursus zijn aansluitend. Na het afronden van deze twee dagen plannen wij een derde dag in om jouw techniek te finetunen en vervolgens het examen te behalen. Deze derde dag vindt een 6-tal weken later plaats.

De derde dag van de Powder Brows cursus vindt een aantal weken later plaats, omdat wij van mening zijn dat oefening kunst baart. Nadat je de eerste twee dagen van onze Powder Brows training hebt afgerond, ga je zelfstandig met de materie aan de slag. Bij de derde dag krijg jij de kans om al jouw vragen te stellen en vervolgens kan je jouw techniek samen met een examenmodel finetunen. 

Waarom kiezen voor de Powder Brows cursus?

We volgen continu de laatste trends in wimper- en wenkbrauwtechnieken. De methode, die wij aanleren, is een actuele techniek die absoluut voorziet in een behoefte. Ook vanuit professionals, die al eerder cursussen bij ons volgden, was er een grote vraag naar deze semi-permanente wenkbrauwmake-up. Dit in navolging op het succes van eerdere cursussen. 

Powder Brows training in kleine groepen 

Wij hebben bewust gekozen voor Powder Brows trainingen in kleine groepjes, per trainster maximaal drie tot vier cursisten. Deze persoonlijke benadering is belangrijk voor ons, omdat er hierdoor veel tijd en ruimte is voor vragen en oefenmomenten.

Wat houdt de Powder Brows opleiding in?

Powder Brows vraagt een zorgvuldige uitvoering door een goed getrainde professional. Het is een vaardigheid die tijd en oefening vraagt. De Powder Brows-cursus bestaat dan ook uit een deel theorie en een deel praktijk. We werken met twee modules: de Powder Brows-training en de uitvoering in jouw salon. Wanneer je de opleiding succesvol afrondt, ontvang je het keurmerk Perfect Eyelash Powder Brows en dit biedt zekerheid aan je klanten.

Tijdens onze Powder Brows opleiding krijg je les van een expert in Powder Brows. Al onze trainsters zijn door internationale topmerken opgeleid, zoals Phi Brow, Elite, Privé (tegenwoordig 22 Institute), DMT Beauty, Dutch Art Avenue. Die kennis gecombineerd met de ervaring vanuit Perfect Eyelash, maakt dat je alle facetten van Powder Brows perfect zal krijgen aangeleerd.

De opleiding start met een theoretische inleiding, waarin je meer leert over pigmenten en kleurenleer. Hygiëne is een onderwerp dat als een rode draad door de cursus loopt. Andere belangrijke thema’s zijn productkennis en wenkbrauwvormen. Daarna ga je de techniek uitgebreid oefenen en leer je alles over nazorg en opfrisbehandelingen. 

Focus op de praktijk

Eén model voor de praktijkoefening, waarbij de helft al is voorgetekend, biedt niet voldoende oefening. Op dag één wordt er daarom veel geoefend op een silicone huid/pad. Op dag twee voer je zelf de techniek uit van A tot Z op 2 modellen, uiteraard onder deskundig toezicht. Door te focussen op de praktijk en het werken in kleine groepjes, zorgen we ervoor dat cursisten de techniek goed beheersen.

Powder Brows keurmerk

Deze intensieve cursus duurt twee dagen + een examendag. De Powder Brows-techniek vraagt veel oefening en daarom koppelen we de Powder Brows-training aan ervaring in je eigen praktijk. Nadat je de tweedaagse training hebt afgerond, ontvang je onmiddellijk een certificaat. Na de opleiding verwachten we wel regelmatig resultaatfoto’s van je werk, zodat we hier feedback op kunnen geven. Je kan feedback vragen tot vijf maanden na de cursus. Wanneer we van mening zijn dat jouw resultaten perfect zijn, ontvang je het Perfect Eyelash Powder Brows Junior keurmerk na het goed afleggen van jouw 3e trainingsdag. De verschillende gradaties die te behalen zijn nadat je het junior keurmerk hebt behaald, bespreken we tijdens de training.

LET OP: Mocht je binnen de vijf maanden toch nog wat extra oefening wensen, dan ben je altijd welkom om samen nog eens een model/klant te behandelen. Hiervoor vragen we een vergoeding van € 99 excl. BTW.

Verzekering

Het Perfect Eyelash-diploma kan je gebruiken voor je verzekering. We willen je waarschuwen voor buitenlandse trainingen die regelmatig in België worden gegeven. Op zich zijn deze workshops prima en worden ze gegeven door experts, maar het is vaak niet mogelijk jezelf met een buitenlands certificaat in België te verzekeren. Het volgen van een buitenlandse Ombré Powder Brows-opleiding kan zo voor problemen zorgen.

Bovendien zijn we van mening dat het onmogelijk is de Powder Brows-techniek voldoende onder de knie te krijgen in een Powder Brows-workshop, omdat deze vaak worden in grote groepen en in een andere taal gegeven worden.
In België gelden andere regels en voorschriften, waarvan buitenlandse trainsters vaak niet op de hoogte zijn. Deze voorschriften bespreken we ook tijdens de cursus en we begeleiden je hierbij.

Buitenlandse producten voldoen vaak niet aan de Europese normen en goedkeuringen. Wij beschikken over alle kennis en de juiste producten en zullen je hierbij begeleiden en informeren tijdens de cursus. L’artiste du regard werkt volgens de hygiënevoorschriften voor tattoëerders en piercers van het FOD Volksgezondheid.

Betaal jouw Powder Brows opleiding in Termijnen

Je hebt de mogelijkheid om de Powder Brows-cursus in één keer of in drie termijnen te betalen.

 Excl. machine (€ 2395)
Incl. machine (€ 3000)
Wanneer
1e termijn€ 750,00€ 750,00Bij inschrijving cursus
2e termijn€ 882,50€ 1125,00Bij aanvang 1e cursusdag
3e termijn€ 882,50€ 1125,0030 dagen na het volgen van de cursus

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

* Je ontvangt voor de derde termijn na 30 dagen een automatische herinneringsmail met een betaallink waarmee je de betaling binnen 48 uur kan uitvoeren.

LET OP: mocht deze betaling niet direct binnen de 48 uur voldaan worden dan ontvang je een herinnering waarbij wij onmiddellijk per herinnering € 50 administratiekosten aanrekenen.

Locatie

Indien je dit wenst, kan de training ook op jouw eigen locatie plaatsvinden. Hiervoor wordt een meerprijs aangerekend van € 99 + reiskosten van € 0,35/km. Dit kan vanaf 2 cursisten.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van exclusieve aanbiedingen,nieuwe behandelingen en producten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!* 

*(L’artiste du regard gebruikt jouw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid)