parallax

OPLEIDING: ONE BY ONE

>  HOME  >  OPLEIDINGEN  >  One By One

De One by One techniek is een behandeling waarbij wij één extension op één natuurlijke wimperhaar plaatsen. Zo verlengen we de wimpers en geven we extra krul en volume aan de wimpers op een manier die er natuurlijk uit ziet. Tijdens de training leer je alles over de verschillende soorten extensions, de natuurlijke wimperharen, de verschillende looks die je kan creëren en oefen je uiteraard de plaatsing van de wimperextensions op een model.

  • Training van een volledige dag (7,5 uur)
  • De prijs is inclusief productgebruik van Perfect Eyelash tijdens de training

Kosten:  € 395

* kosten zijn exclusief BTW en inclusief starterskit (t.w.v. € 195, gemiddeld 50 behandelingen)

Model

Je dient normaal zelf voor een model te zorgen.

Indien je wenst dat wij een model voorzien, is dit mogelijk, maar dan dien je ons hiervan tijdig op de hoogte te brengen.

Als service biedt L’artiste du regard voor jou de mogelijkheid om een model/modellen te regelen voor jouw training. We verwachten jouw aanvraag minimaal 7 werkdagen voor aanvang van jouw training. Wij kunnen je niet 100% de garantie bieden dat het regelen van een model/modellen lukt, hiervoor dragen wij dan ook geen eindverantwoordelijkheid. Wij verwijzen je hiervoor naar de Algemene Voorwaarden

Locatie

Indien je dit wenst, kan de training ook op jouw eigen locatie plaatsvinden. Hiervoor wordt een meerprijs aangerekend van € 99 + reiskosten van € 0,35/km. Dit kan vanaf 2 cursisten.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van exclusieve aanbiedingen,nieuwe behandelingen en producten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!* 

*(L’artiste du regard gebruikt jouw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid)