parallax

OPLEIDING: ONE BY ONE - MASTERCLASS

>  HOME  >  OPLEIDINGEN  >  One By One - Masterclass

Het team van L’artiste du regard hecht veel aandacht aan de nieuwste technieken en trends in wenkbrauw- en wimperbranche. We zorgen er dan ook voor dat onze stylisten zich op regelmatige basis bijscholen en steeds op de hoogte zijn van de vernieuwingen die in de branche plaatsvinden. Als wenkbrauw- en/of wimperstyliste ben je nooit uitgeleerd.

Masterclasses worden altijd aangepast aan de noden van de cursist en worden in kleine groepen gegeven, zodat je kan focussen op wat voor jou belangrijk is.

  • Training van een halve dag (4 uur)
  • De prijs is inclusief productgebruik van Perfect Eyelash tijdens de training
  • U dient een certificaat voor de One By One Techniek te kunnen voorleggen alvorens te mogen deelnemen

Kosten:  € 150

Kosten zijn exclusief BTW

Model

Je dient normaal zelf voor een model te zorgen.

Indien je wenst dat wij een model voorzien, is dit mogelijk, maar dan dien je ons hiervan tijdig op de hoogte te brengen.

Als service biedt L’artiste du regard voor jou de mogelijkheid om een model/modellen te regelen voor jouw training. We verwachten jouw aanvraag minimaal 7 werkdagen voor aanvang van jouw training. Wij kunnen je niet 100% de garantie bieden dat het regelen van een model/modellen lukt, hiervoor dragen wij dan ook geen eindverantwoordelijkheid. Wij verwijzen je hiervoor naar de Algemene Voorwaarden.

Locatie

Indien je dit wenst, kan de training ook op jouw eigen locatie plaatsvinden. Hiervoor wordt een meerprijs aangerekend van € 99 + reiskosten van € 0,35/km. Dit kan vanaf 2 cursisten.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van exclusieve aanbiedingen,nieuwe behandelingen en producten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!* 

*(L’artiste du regard gebruikt jouw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid)