Opleiding:  One By One

>  HOME  >  OPLEIDINGEN  >  One By One

De One by One techniek is een behandeling waarbij wij één extension op één natuurlijke wimperhaar plaatsen. Zo kunnen we de wimpers verlengen, extra krul en volume geven op een manier die er toch nog natuurlijk uit ziet.

Tijdens de training leer je alles over de verschillende soorten extensions, de natuurlijke wimperharen, de verschillende looks die je kunt creëren en oefen je uiteraard de perfecte plaatsing van de wimperextensions op een model.

  • Training van een volledige dag (7,5 uur).
  • De prijs is inclusief productgebruik van Perfect Eyelash tijdens de training
  • U dient een certificaat voor de te kunnen voorleggen alvorens te mogen deelnemen

Kosten € 395,-*

* kosten zijn exclusief BTW en inclusief starterskit (t.w.v. € 195, gemiddeld 50 behandelingen)

Tijdschema
Inhoud Starterskit
Model

U dient normaal zelf voor een model te zorgen. 

Indien u graag wenst dat wij een model voorzien is dit een mogelijkheid, mits tijdig vermeld.

Als service biedt Perfect Eyelash voor jou dan de mogelijkheid om jouw model/modellen te regelen voor jouw training. De eisen die wij hierbij stellen is dat wij deze aanvraag minimaal 7 werkdagen voor aanvang van jouw training ontvangen. Wij kunnen jou niet de 100% garantie bieden dat het regelen van een model/modellen lukt, hiervoor zullen wij ook geen eindverantwoordelijkheid dragen. Wij verwijzen je hiervoor naar de Algemene Voorwaarden.

Locatie

De training gaat typisch door in ons instituut te Kampenhout.

Indien u dit wenst, kan de training ook op uw eigen locatie plaatsvinden. Hiervoor wordt een meerprijs aangerekend van € 99,- + reiskosten van € 0,21/km.